Onze kernwaarden.

Wij zijn pragmatisch,
transparant en toegankelijk.

Wij zijn passievol oprecht en we beschouwen al onze werkzaamheden pas als afgerond als onze opdrachtgevers tevreden zijn.

architectural-design-architecture-blue
Missie

Innovatie en duurzaamheid

Onze jarenlange ervaring in het gevelonderhoud en het reinigen van gevels en panden, staat niet alleen voor onze intrinsieke passie en de alom aanwezige expertise; we staan ook voor het continu gebruik willen maken van de nieuwste technieken en innovaties.

matt-reames-suIe0_cLAJA-unsplash
Visie

Toonaangevend in Nederland op het gebied van folietoepassingen voor gevels.

We hebben de ambitie om de meest gevraagde strategische sparringpartner te worden in de advisering van gevelonderhoud. Daarnaast willen wij het hoogste kennisniveau in onze organisatie borgen. Dry Coating Company wil de benchmark zijn.

white-concrete-building-3600101
appartment-building-appartments-architecture
apartment-balcony-building
photo-of-people-doing-handshakes-3183197
Dry Coating Company

Snel schakelen op elk project.

Dry Coating Company werkt met passievolle en ervaren deskundigen waardoor niet alleen zéér concurrerende voorstellen kunnen worden voorgelegd, maar waardoor Dry Coating Company ook zeer snel kan schakelen en op elk project de juiste deskundigheid beschikbaar stelt.

Laat u adviseren

Onze doelgroepen

Kunnen wij u helpen?

U bent een vastgoedeigenaar met ambitie. Of u bent belegger. Of wellicht bent u beheerderadviseur of bestuurslid van een Vereniging van Eigenaren. We zitten graag al in het begintraject bij u aan tafel – niet alleen om u te vertellen over de technische voordelen van het gebruik van zelfklevende coating maar ook om voor u een berekening te maken.