Aannemers en schilders

Laat pragmatisme en creativiteit
hand-in-hand gaan.

Architecten besparen op hun begroting door al in het voortraject met Dry Coating Company aan tafel te zitten.

glass-building-162539

Meer dan ooit tevoren bent u in staat om de identiteit van uw klant in het eindontwerp te bevestigen.

Als u in de ontwerp- en tekenfase van start gaat voor uw opdrachtgever(s), dan verwerkt u vanzelfsprekend alle wensen en behoeften van die opdrachtgever(s). Maar natuurlijk wilt u ook uw eigen creatieve stempel drukken op het eindresultaat.

Laat u informeren

person-holding-black-pen-1109541
Uw vastgoed.

De voordelen van het gebruik van folies voor gevel onderhoud.

Wij begrijpen heel goed uw frustratie met betrekking tot gebrekkig onderhoud – met als logische consequentie de economische afbreuk aan rendementskansen van uw vastgoed.

Onze jarenlange ervaring in het gevelonderhoud en het reinigen van gevels en panden dankzij de inzet van zelfklevende coating (foliebeplakking) en de advisering daarover. Het eindresultaat? Uw vastgoed blijft uw representatieve visitekaartje en het rendeert.

  • Geeft uw pand een nieuw uiterlijk
  • Geen last van droogtijden, stank en vervuiling tijdens montage
  • Toepasbaar op bijna alle ondergronden
  • Gemiddelde duurzaamheid van 15 jaar
Onze doelgroepen

Kunnen wij u helpen?

U bent een vastgoedeigenaar met ambitie. Of u bent belegger. Of wellicht bent u beheerderadviseur of bestuurslid van een Vereniging van Eigenaren. We zitten graag al in het begintraject bij u aan tafel – niet alleen om u te vertellen over de technische voordelen van het gebruik van zelfklevende coating maar ook om voor u een berekening te maken.